8 Αυγούστου - Σαν σήμερα στη μουσική - Gothic.gr#Gothic_Social

8 Αυγούστου - Σαν σήμερα στη μουσική

thumbnail


2016:

Στο Wacken Open Air festival εμφανίστηκε το ολόγραμμα του Ronnie James Dio στη σκηνή στη διάρκεια του σετ των Dio Disciples (τα μέλη της μπάντας του και φίλοι του) και τραγούδησε το «We Rock» γράφοντας ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μια rock μπάντα χρησιμοποίησε ολόγραμμα.

2008:

Κυκλοφορεί σε νέα House/Dance εκτέλεση το «Infinity» του μουσικού και Dj Guru Josh (Guru Josh Project). Το κομμάτι για εκείνη αλλά και την επόμενη χρονιά να ανεβεί ψιλά στα charts (No 1 σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, και στα αμερικανικά dance charts) θα ακουστεί πάρα πολύ σε Clubs και στα ραδιόφωνα. H πρώτη Acid-House εκτέλεση είχε κυκλοφορήσει το 1989 και ήταν στην πρώτη πεντάδα των αγγλικών charts το 1990, ενώ έγινε ανάρπαστο σε όλα τα εφηβικά και φοιτητικά πάρτι της εποχής.

1998:

Οι Spice Girls κάνουν No.1 στα UK charts με το «Viva Forever». Και γίνετε ένα από τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών που έχει τραγουδήσει girl band.

1994:

Ο Notorious BIG κυκλοφορεί το ντεμπούτο του σόλο single, «Juicy».

1992:

Το dance συγκρότημα Snap! ανεβαίνουν στο Νο.1 του UK singles chart με το «Rhythm Is A Dancer».

1981:

Το MTV μεταδίδει την πρώτη συναυλία που έχει ηχογραφηθεί ο ήχος της στερεοφωνικά.

1969:

Στη διάβαση πεζών στην οδό St. John’s Wood του Λονδίνου οι The Beatles πραγματοποιούν την φωτογράφηση για το εξώφυλλο του άλμπουμ τους «Abbey Road». Μία ημέρα, κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων κάποιος πέταξε την ιδέα -μάλλον ο Paul McCartney - η φωτογράφηση να γίνει στην διάβαση έξω από το στούντιο και το άλμπουμ να ονομαστεί «Abbey Road». Την φωτογραφία τράβηξε ο Iain MacMillan στις 11:35 το πρωί. Από τις πέντε λήψεις που έγιναν, διαλέχτηκε η πέμπτη. Ο McCartney εμφανίζεται να περπατά ξυπόλυτος, κάτι που είχε πυροδοτήσει φήμες ότι είχε πεθάνει.

1964:

Οι Animals κυκλοφορούν το «The House Of The Rising Sun».

Last Posts

enosis-music.eu
Music News
Blogs
Video Feed
Choose your poison
About
Welcome to Gothic.gr!

Music & lifestyle portal about: Gothic, Electro, Industrial, SynthPop, Future-Pop, Techno, Alternative, EBM!

press