5 Δεκεμβρίου - Σαν σήμερα στη μουσική - Gothic.gr#Gothic_Social

5 Δεκεμβρίου - Σαν σήμερα στη μουσική

thumbnail


2014:

Οι Depeche Mode είναι στην κορυφή μιας λίστας που δημοσίευσε η αγγλική Mirror σχετικά με τον Βρετανό καλλιτέχνη ή μπάντα με τους πιο «σοφιστικέ» ή εκλεπτυσμένους αν θέλετε, στίχους στα τραγούδια του.
1. Depeche Mode
2. Elton John
3. Dire Straits
4. Pet Shop Boys
6. David Bowie
7. Rod Stewart
8. Robbie Williams
9. Ub40
10. Queen
Οι μπάντες με τους… λιγότερα σοφιστικέ στίχους είναι οι:
1. Led Zeppelin
2. The Who
3. Smiths
4. Beatles

2013:

Το Spotify.com απάντησε στους επικριτές Λεγονταε ότι οι καλιτένες έχουν αρκέτα έσοδα απο την υπηρεσία streaming. Η εταιρεία είπε ότι καταβάλλονται κατά μέσο όρο $ 0.007 ανά ακρόαση τραγουδιού.

2013:

Ο Julian Casablancas (Strokes) στο video clip των Daft Punk. Πρόκειται για το κομμάτι «Instant Crush», στο οποίο τραγουδάει ο Julian Casablancas των Strokes και πλέον συμμετέχει και στο video clip. Εν τω μεταξύ είχε κυκλοφορήσει και ένα mini - ντοκιμαντέρ το οποίο ασχολιόταν με τα περίφημα κράνη των Daft Punk.

2009:

Στα Top των Deutsche Alternative Album Charts για ολόκληρο το 2009 στο No.2 οι VNV Nation με το «Of Faith, Power And Glory», στο No.4 οι Diary Of Dreams με το «(if)» και στο No.5 οι Combichrist με το «Today We Are All Demons», στα No.1 και Νο.3 βρίσκονταν δύο sampler Album

2002:

Στα Top των Deutsche Alternative Charts βρίσκονται στο Νο.1 οι Covenant με το «Bullet», στο Νο.2 οι Mesh με το «Friends Like These», και στο Νο.3 οι Blank & Jones με το εκρηκτικό «The Hardest Heart» και την Anne Clark στα φωνητικά. Ήταν η χρυσή εποχή της Future-Pop μουσικής.

1981:

Ο Julio Iglesias ήταν στο Νο.1 των UK singles chart με το «Begin The Beguine». Ένα τραγούδι Cole Porter από το 1935 με την ισπανικούς στίχους.

1980:

Την ίδια στιγμή που ο τραγουδιστής John Lennon δίνει την τελευταία του συνέντευξη για το περιοδικό Rolling Stone στον δημοσιογράφο Jonathan Cott, ο Mark David Chapman αναχωρεί από την Honolulu για την Νέα Υόρκη. Θα τον δολοφονήσει τρεις ημέρες αργότερα...

1791:

Πεθαίνει ο Wolfgang Amadeus Mozart, από τους πιο σημαντικούς κλασσικούς συνθέτες. Συνέθεσε πάνω από 600 έργα.

Last Posts

enosis-music.eu
Music News
Blogs
Video Feed
Choose your poison
About
Welcome to Gothic.gr!

Music & lifestyle portal about: Gothic, Electro, Industrial, SynthPop, Future-Pop, Techno, Alternative, EBM!

press