22 Μαρτίου - Σαν σήμερα στη μουσική - Gothic.gr#Gothic_Social

22 Μαρτίου - Σαν σήμερα στη μουσική

thumbnail


2009:

Η Lady Gaga ανεβαίνει στο Νο.1 του UK singles chart με το «Poker Face».

2008:

Κυκλοφορεί το album «Hydra» του synthpop συγκροτήματος από το Texas, Iris, στο album υπάρχουν remix από τους Conetik, Mesh, Beatnursery και άλλους.

2003:

Μετά την ανακοίνωση του Dexter Holland των Offspring πως ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος θα είναι «Chinese Democrazy (You Snooze You Lose)», ο τραγουδιστής των Guns N Roses, Axl Rose στέλνει ένα γράμμα στο γκρουπ μέσω του δικηγόρου του για να προειδοποιήσει το συγκρότημα να «συμμορφωθεί» αλλιώς θα προβεί σε νομικές διαδικασίες. «Chinese Democracy» θα ήταν ο τίτλος του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ των Guns N Roses. Το συγκρότημα είχε ξεκινήσει την δημιουργία του το 1995. Τελικά το άλμπουμ των Offspring ονομάστηκε «Splinter» και το «Chinese Democracy» των Guns N’ Roses κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2008.

1985:

Οι Alcatrazz με τον Steve Vai κυκλοφορούν το «Disturbing the Peace». Το τραγούδι «God Blessed Video» πολλά χρόνια αργότερα θα το τραγούδι θα υπάρχει στο soundtrack του δημοφιλές video-game «Grand Theft Auto Vice City» (2002).

1980:

Pink Floyd βρίσκεται στην κορυφή του Hot 100 με το «Another Brick In The Wall (part ΙΙ)», θα παραμείνει εκεί συνολικά τέσσερις εβδομάδες.

1980:

Οι Jam έκαναν το πρώτη τους No.1 στο UK chart με το «Going Underground / Dreams Of Children» θα είναι το πρώτο single της δεκαετίας του 80 για να κάνει το ντεμπούτο του στο Νο.1.

1978:

Οι Police υπέγραψαν με την A & M Records. Η μπάντα σκόραρε στο Νο.1 με το «Every Breath You Take».

Last Posts

enosis-music.eu
Music News
Blogs
Video Feed
Choose your poison
About
Welcome to Gothic.gr!

Music & lifestyle portal about: Gothic, Electro, Industrial, SynthPop, Future-Pop, Techno, Alternative, EBM!

press