#Gothic_Social

Οι ποιο σιχ…αγαπημένοι τύποι Gothαδων.

thumbnail Ο Μελαγχολικός

Είναι αυτός που ακούει σχεδόν μόνο 80s Dark-Wave, Post-Punk και new-romantic. Όνειρο του είναι να αναβιώσει τα παρακμιακά 80s, και σνομπάρει σχεδόν όλη τη μετέπειτα μουσική.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τυχών και πάτε σε μαγαζί που παίζει Dj ντυμένος σαν τον Darth Vader από το Star Wars, μπορεί να μην φάτε πόρτα, αλλά σίγουρα θα τον οδηγήσετε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάθλιψη (στην οποία ούτως ή άλλως βρίσκετε αρκετά κοντά), με αποτέλεσμα να αρχίσει να ακούει ακόμα ποίο πολύ 80ς Dark …και πάει λέγοντας.


Ο Electronic Super-Sonic

Είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, του αρέσει o φουτουρισμός, η υψηλή αισθητική, και η νέα τεχνολογία το αλουμινόχαρτο και η ζελατίνη κουζίνας.


Ο Dj
Αυτός που με όπλο τους πολλούς γνωστούς και τα πολλά κονέ, θα διοργανώσει τα διάφορα event. Είναι πάντα αυτός που θα το γυρίσει από Apoptygma Berzerk σε Iron Mainden, μόλις μπει στο μαγαζί η παρέα με τους κολλητούς μεταλάδες, ξενερώνοντας όλους τους υπόλοιπους.O Σαδο-Μαζώ

Aυτός ή αυτή που αγαπάει τα μαστίγια, τα σκοινιά, και τα πέτσινα εσώρουχα. Κυκλοφορεί φορώντας το λουρί του σκύλου του, και στον ελεύθερο χρόνο του αυτομαστιγώνεται ακούγοντας τo “Shar up and shallow” των Combichrist μιξαρισμένο με το “Beauty and Beast” του Justin Biember.


Ο Επικός Στρατόκαβλος Aggro-Tech-ας

Είναι ο ποίο άντρας απ' όλους τους άλλους, δεν φοράει ποτέ κολόνια ή αποσμητικό, για να διαχέετε στο περιβάλλων η ατελείωτη βαρβατίλα που βγαίνει από τις μασχάλες του. Είναι αυτός που ακούει μόνο πρωτόγονο T.B.M, Aggro-Tech και ακραίο industrial με μιλιταριστικό και πολεμοχαρές πάντα περιεχόμενο. Δεν μπορείς πότε να πιάσεις μαζί του κουβαρντά για μουσική, γιατί ακόμα και οι FunkerVogt για αυτόν είναι μελαγχολικές αδερφάρες.
Τέλος, πότε δεν ξεχνάει να υπενθυμίζει με κάθε τρόπο, πόσο μεγάλες πουστ**ρες είναι όλοι αυτοί που ακούνε Synth-Pop, και γενικά πόσο gay είναι όλοι εκτός απ' αυτόν.


O πολύ ψαγμένος
Θεωρεί ότι αυτός πάντα ξέρει περισσότερη μουσική απ’ τον Dj, και απ’ όλο το μαγαζί. Όταν θα πάει σε party θα κάτσει λίγο, για 1-2 ποτά, σε όλη τη διάρκεια του event θα παραπονιέται ότι ο Dj είναι άσχετες, ο ήχος δεν είναι καλός, και ότι το μαγαζί δεν έχει μουνιά. Στο τέλος φεύγει πάντα λέγοντας ότι δεν θα ξαναπατήσει (πράγμα που ποτέ δεν συμβαίνει), αμέσως μετά θα πάει για After σε κάνα tredo-μάγαζο, ή όπου αλλού έχει γκόμενες.


Ο “Στην κυρία κερασμένα”

Αυτός που μπορεί να ακούει οποιαδήποτε μουσική, αλλά θα πάει και σε κανένα παρτάκι γιατί του είπαν ότι “κυκλοφορούν καλά μουνιά”. Στο τέλος θα φύγει απογοητευμένος επειδή κατάλαβε ότι το κόλπο “μωρό κερνάω σφινάκι ” και το “το ποτό της κυρίας κερασμένο από μένα” πιάνει μόνο σε τελειωμένα σκυλόμπαρα.
Τέλος θα έχει πάντα να λέει πόσο δεν του άρεσε η μουσική.


Η “Hello Cyber-Kitty”
Πιτσιρίκα έως 19-21 (το πολύ) χρονών, ακούει τη συγκεκριμένη μουσική λόγο μόδας ή λόγο γκόμενου, μέσα τα επόμενα δύο – τρία χρόνια θα την έχει ξεχάσει.


Ο πρώην black-μεταλάς
Ακούει πάντα την πιο ακραία καφρίλα, είναι πανταχού παρών σε όλα τα party, τα forum και το facebook, και έχει πάντα άποψη για όλους.

Last Posts

enosis-music.eu
Music News
Blogs
Video Feed
Choose your poison
About
Welcome to Gothic.gr!

Music & lifestyle portal about: Gothic, Electro, Industrial, SynthPop, Future-Pop, Techno, Alternative, EBM!

press