Δεν είναι απλά μια συναυλία. Δεν είναι απλά μια 3D εμπειρία. Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα παρουσιάσουν οι Kraftwerk στο Σάββατο 3 Μαρτίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο έχει χαρακτηριστεί ως «το απόλυτο έργο τέχνης». Μία μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει μοναδική εμπειρία για όσους παρευρεθούν, αφού με τη βοήθεια της 3-D τεχνολογίας (με τη χρήση projections, φωτισμού, ειδικών στολών που θα φορούν τα μέλη του συγκροτήματος).

Υπερβολές; Καθόλου. Οι Γερμανοί θεωρούνται πατέρες της ηλεκτρονικής μουσικής, καθώς διαμόρφωσαν την εξέλιξή της με άλμπουμ όπως τα «Autobahn» (1974), «Radio Activity» (1975), «Trans-Europe Express» (1977), «The Man-Machine» (1978), «Computer World» (1981).

Με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας, (με τη χρήση projections, φωτισμού, ειδικών στολών που θα φορούν τα μέλη του συγκροτήματος), το κοινό θα βρεθεί κυριολεκτικά δίπλα στους καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας τη μουσική τους σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον. 

Το show θα διαρκέσει δύο ώρες και θα είναι γεμάτο από τις διασημότερες συνθέσεις των Kraftwerk. Στην είσοδο, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα παραλαμβάνουν τα ειδικά 3-D γυαλιά (με το λογότυπο του συγκροτήματος και το artwork της περιοδείας), τα οποία θα κρατήσουν ως αναμνηστικό μετά την παρακολούθηση της συναυλίας. 

Πληροφορίες
Kraftwerk 3-D Concert live in Athens, το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί. Οι τιμές τους θα είναι οι εξής: 35 ευρώ (όρθιοι) / 42 ευρώ (καθήμενοι) στην πρώτη φάση της προπώλησης (για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων). 37 ευρώ (όρθιοι) / 47 ευρώ (καθήμενοι) στην κύρια φάση της προπώλησης. 40 ευρώ (όρθιοι) / 52 ευρώ (καθήμενοι) στο ταμείο.