#Gothic_Social

Ωραία μπλούζα κοπελιά (5+1 T-shirts που φοριούνται από γυναίκες)

thumbnail ...και πονάν τα μάτια μας.

Σου αρέσουν οι άντρες με μούσια/τατουάζ/σκουλαρίκια/δερμάτινα/όλα αυτά μαζί, θες να τους τραβήξεις το ενδιαφέρον, να γίνεις ένα με την παρέα/μπάντα ρε αδερφέ και δεν είσαι και the sharpest crayon in the box. Έχεις στοιχειώδεις μουσικές γνώσεις, δε λέω, αλλά θέλεις να κάνεις το ένα βήμα παραπάνω. Τι κάνεις; Αφού βαρέσεις την κάρτα στο απαραίτητο liveάδικο  θα φοράς το κατάλληλο t shirt και θα εύχεσαι να ακούσεις το πολυπόθητο «ωραία μπλούζα», όπου μέσα από αυτό το τυχαίο και καθόλου επιτηδευμένο γεγονός θα γεννηθεί ένας πρωτόγονος έρωτας/συγκλονιστική φιλία που θα κρατήσει 4 ολόκληρες μέρες. Οι κατηγορίες t-shirts των ανίδεων ετούτων θηλυκών έχουν ως εξής:

1. Το μπλουζάκι Rolling Stones / Ramones / Guns n' Roses
 

Κατηγορία 0. Η αφετηρία. Η πηγή του κακού. Το μάτι του Σάουρον. Τις πουλάνε μέχρι και στην λαϊκή και πέρα από το ένα πιο γνωστό τους τραγούδι, δεν έχετε ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΡΑΤΕ «απλά είμαι και πολύ ροκ και έχει πάνω τρουκ, σκίσιμο και στρας και ουάου». Βέβαια εδώ απευθύνομαι στις κοπέλες που δεν έχουν ιδέα από μουσική γενικότερα και τις φοράνε για να πάνε στα μπουζούκια. Κλαίει ο Joey από τον τάφο του.

2. Το μπλουζάκι Misfits
 

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ακούς punk ή εάν έχεις ακούσει, δε σου αρέσει, απλά την φοράς είτε γιατί αρέσουν στον Μήτσο, είτε γιατί είδες νεκροκεφαλή και χάρηκες. Τέλος.

3. Το μπλουζάκι Star Wars

ΜΟΝΟ CAPS LOCK RAGE ΕΔΩ  γιατί ΑΡ-ΝΟΥ-ΜΑΙ να βλέπω κωλοχιπστερούδες να τις φοράνε και να λένε την Leia «ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ» και τον CHEWBACCA «ΑΡΚΟΥΔΑ». Δεν ξέρουν τις λέξεις JEDI, SITH, EWOK κτλ και θα χαιρετήσουν με το LIVE LONG AND PROSPER του SPOCK. Tου SPOCK. TOY SPOCK. Είναι σαν να είσαι Παναθολυμπιακός κοπέλα μου. Βαλε μπλούζα «Πειρατές τις Kαραϊβικής» με τον Depp που μας έχεις ζαλίσει και είναι ίσως η μοναδική τριλογία που έχεις δει. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑΠΙΑ.

4. Το μπλουζάκι με την μπάντα «DENME KSEREIOUTE HMANAMOY»


 
Το δέχομαι μονο for the sake of supporting your friends. Εάν είσαι τυχερή και έχεις ήδη καταφέρει να μπεις στον πολυπόθητό σου κύκλο, βάλε το μπλουζάκι της μπάντας που παίζει ο φίλος σου μπαλαλάικα για να χαρεί και αυτός. Αλλά ΟΧΙ, μη βάλεις μπλούζα μπάντας που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ απλά και μόνο γιατί την φόρεσε πάλι ο Μήτσος.

4. Το μπλουζάκι Led Zeppelin


 
Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου γιατί την έχασα παραπάνω με το Star Wars. Σας παρακαλώ, μην φοράτε τους Led Zeppelin όταν δεν τους ακούτε. Μη. Όχι. Νο. Είναι η μεγαλύτερη rock μπάντα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Είναι, εάν όχι ο πιο σημαντικός, ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της μουσικής ιστορίας. Αγγίζει τα όρια της ιεροσυλίας. Θα πάτε στην κόλαση. Στο ίδιο καζάνι με τους παιδεραστές και αυτούς που μιλάνε στο σινεμά. Είναι κρίμα. 


6. Το μπλουζάκι Joy division (Unknown Pleasures)


Πέρα από το "Love will tear us apart" (και αν) δεν ξέρεις KANENA άλλο τραγούδι. ΚΑΝΕΝΑ. Και αν ξέρεις δεν σου αρέσουν. Απλά το βρήκες και αυτό το καταραμένο σ' ένα από αυτά τα καταστήματα αλυσίδες που έχουν ανοίξει παντού και είπες να το πάρεις, να το βάλεις, να κυκλοφορήσεις, να έχεις μακριά φούξια νύχια με στρας και να χτυπήσει το κινητό σου με το τελευταίο τουρουτουτουβ τουβ τουβ μυκονοχιτάκι (sic). 
Trivia: Το περίφημο αυτό album cover είναι του γραφίστα Peter Saville για το album Unknown Pleasures (1979) και είναι ουσιαστικά η οπτική απεικόνιση της συχνότητας του σήματος που προήλθε από τον πρώτο Πάλσαρ (αστέρα νετρονίων) που παρατηρήθηκε από επιστήμονες. Το βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ, ας ξέρουμε (όσοι δεν ξέρετε ήδη) τι είναι.Πήγη: Bunt.gr - Ε.Κοκοβίκα

Last Posts

enosis-music.eu
Music News
Blogs
Video Feed
Choose your poison
About
Welcome to Gothic.gr!

Music & lifestyle portal about: Gothic, Electro, Industrial, SynthPop, Future-Pop, Techno, Alternative, EBM!

press